Ploegfoto
Spelerskern
Trainers & afgevaardigden
Kalender & uitslagen & verslagen
Klassement
Gele & rode kaarten
replica rolex
Doelschutters
Adressen & sites tegenstanders
Voorbereiding & beker
Stage Blankenberge

Archief Sparta Buggenhout


Archief 2012 - 2013
Archief 2011 - 2012
Archief 2010 - 2011
Archief 2009 - 2010
Archief 2008 - 2009
rolex replica
cartier replica

08/05/2010 : Elene - Sparta : 1 - 1 (nv) - Str : 5 - 4


Met acht ploegen strijden we nog om drie tickets voor tweede provinciale. Vandaag staat opnieuw een verre verplaatsing op het programma : we trekken naar Zottegem waar we op het veld van de derdeklasser Elene ontmoeten. We missen vandaag twee belangrijke figuren : captain David en T2 Pascal geloofden niet in de eindronde en zijn op verlof....De omstandigheden zijn alvast een stuk beter dan vorige week : ideaal voetbalweer, een groot en zeer degelijk veld en veel volk en sfeer in de tribune.

Beide ploegen openen voorzichtig en dwingen niet meteen doelgevaar af ; al snel is duidelijk dat het een evenwichtige wedstrijd zal worden en dat details het resultaat zullen bepalen. Paniek in de Buggenhoutse rangen na 10 minuten : Bert moet ver uit zijn doel komen om een bal te ontzetten maar geraakt daarbij gekwetst aan de knie. Geen reservedoelman op de bank, zodoende speelt Bert de wedstrijd op halve kracht uit.
Na een half uur licht overwicht voor Elene steekt Sparta voor rust enkele keren zijn neus aan het venster : Joeri wordt een tweetal keer gelanceerd randje buitenspel maar de lokale doelman is alert en komt telkens gepast tussenbeide. E