Ploegfoto
Spelerskern
Trainers & afgevaardigden
Kalender & uitslagen & verslagen
Klassement
Gele & rode kaarten
replica rolex
Doelschutters
Adressen & sites tegenstanders
Voorbereiding & beker
Stage Blankenberge

Archief Sparta Buggenhout


Archief 2012 - 2013
Archief 2011 - 2012
Archief 2010 - 2011
Archief 2009 - 2010
Archief 2008 - 2009
rolex replica
cartier replica

02/05/2010 : WIK Boekel - Sparta : 1 - 4


De eerste wedstrijd van de eindronde worden we geloot tegen Boekel. Boekel ligt voorbij Zottegem, een uurtje rijden.
Prachtige streek , maar voetballen op dit veld is onmogelijlk.

De wedstrijd begint en direct maken de gastheren duidelijk dat ze ook verder willen doorstoten naar de volgende ronde. Boekel is mede dankzij het windvoordeel nadrukkelijker in de wedstrijd en het is vooral Bert die zich laat opmerken. Het is dan ook een half uur wachten op onze eerste goeie aanval. Joran zet zich door op rechts en zijn voorzet bereikt David die op de vuisten van de keeper knalt. Twee minuten later zoeft een schot van Koen over na een aflegger van Joeri. De tegenstander doet ons vooral pijn op stilstaande fasen. Zij hebben een pak meer gestalte dan wij en op een hoekschop devieert hun spits de bal naar ons doel. Rommelige fase waarbij Boekel een goal claimt, maar de lijnrechter ziet buitenspel. Hier komen we zeer goed weg.

Na de rust is het weer de thuisploeg die het scherpst begint. Een misverstand tussen Geoffrey en Bert wordt door de plaatselijke aanvaller tegen de paal getrapt. Tien minuutjes later weer een goede kans, maar Bert staat weer puik te keepen. En zoals al dikwijls is gebleken maakt ook vandaag onze fysieke paraatheid het verschil. 65' Joran zet voor met links, tegen de hand van een verdediger en strafschop. Deze wordt feiloos omgezet door David.0-1. 76' Hoekschop David die aan het penaltypunt de inlopende Gaya bereikt en onze middenvelder van 1m70 kopt tussen vijf verdedigers van min 1m85 keihard onder de lat.0-2. 79' Levi mag na een verwarrende fase doorzetten op de zestien en werkt beheerst af.0-3.82' De ingevallen Bossie zet druk op de keeper. Deze trapt de bal tegen onze gelegenheidsaanvaller en de bal rolt richting cornervlag. Twee meter voor de achterlijn trapt Bossie in een tijd met links op doel en de bal verdwijnt tegen de netten.Prachtgoal en 0-4.
De thuisploeg die dit seizoen thuis bijna niets liet liggen is nu uitgeteld en krijgt bovenop nog een rode kaart te verwerken.
Nadien scoren ze nog de eerredder, maar dan is de match allang gespeeld.

Conclusie : Onze jongens speelden vandaag een verstandige wedstrijd en mede door hun karakter en hun wil om te winnen hebben zij op een moeilijk te bespelen terrein de match naar hun hand gezet.
Volgende week wacht Elene op het veld van Zottegem. Met dezelfde ingesteldheid als vandaag wordt het weer een wedstrijd die ons een stapje dichter bij tweede provinciale brengt. Supporters op post.

De ploeg:Peelman/Vercammen/De Wolf/Huyck/Baetens/Genijn/Van Boven/Sarens/Verhulst/DeWaegeneer(77' Bosman)/Van Hoeck(85'Verhaegen) Res: Geeroms/VD Jeugt