Ploegfoto
Spelerskern
Trainers & afgevaardigden
Kalender & uitslagen & verslagen
Klassement
Gele & rode kaarten
replica rolex
Doelschutters
Adressen & sites tegenstanders
Voorbereiding & beker
Stage Blankenberge

Archief Sparta Buggenhout


Archief 2012 - 2013
Archief 2011 - 2012
Archief 2010 - 2011
Archief 2009 - 2010
Archief 2008 - 2009
rolex replica
cartier replica

25/04/2010 : WB St Niklaas - Sparta : 0 - 0Op de laatste speeldag maken we de verplaatsing naar White-Boys Sint-Niklaas. Hier moeten we het eindrondeticket veilig stellen waar we de voorbije weken zo voor geknokt hebben. Als we dachten dat we aan de witte jongens een hapklare brok hadden na hun degradatie van vorige week, was al na een paar minuten duidelijk dat dat niet zo was. We kunnen gerust zeggen dat het eerste half uur gelijkopgaand is met kleine kansjes langs beide kanten,maar zonder goed voetbal op een vrij hard terrein. Hierbij eist de man in het zwart dan nog een hoofdrol op en dat is meestal geen goed teken. Na een half uur loopt onze kapitein, David, tegen zijn tweede gele kaart aan en dus moeten we een uur met tien verder. Om even de ref te schetsen : Vijf minuten na de rode kaart wordt Levi in onze zestien aan het truitje getrokken.De lijnrechter signaleert dit en wijst met de vlag richting tegenstander. De scheids blaast inderdaad, maar legt de bal op de stip.
De ref gaat nog verhaal halen bij de linesman en na een volle minuut discussie blijft hij bij zijn standpunt. Elfmeter dus. Gelukkig voor ons staat er een solide doelman tussen de palen en Bert ranselt de bal uit zijn doelvlak. 0-0 bij de rust.

Direct na rust krijgt Fred een kans na een te korte terugspeelbal, maar kan net niet afwerken. Tien minuten na rust gaat een Sint-Niklase speler vol door op Steven en mag zich ook met een tweede gele kaart gaan douchen. Vanaf dan krijgen wij de beste kansen. Joeri kopt in de handen van de keeper na voorzet Joran. Keeper WB redt met een beenveeg een schot van Joeri na een doorsteekpas van Levi.Fred vanop 30m net naast de winkelhaak. Actie Siemen op rechts, center op Levi die teruglegt op Bossie, maar zijn schot gaat nipt naast. Hiertegenover staat een kans van de White-Boys dat het leer nipt naast de doelpaal knalt. Ook door toedoen van een puike prestatie van onze verdedigers.

Na het laatste fluitsignaal is er vooral opluchting over het behalen van het begeerde ticket voor de eindronde. Welverdiend. Als afsluiter een welgemeende bedanking voor de steun van de trouwe supporters. Hopelijk kunnen we nog een paar weken op jullie rekenen tijdens onze jacht op het ticket voor tweede provinciale.

De ploeg:Bert Peelman/Steven Vercammen/Geoffrey De Wolf/ Kristof Huyck/Koen Baetens/Frederic Genijn(78' Siemen Verhaegen)/Gaya Van Boven/Levi Sarens/Verhulst David/Joran De Waegeneer(75' Bosman Kevin)/Joeri Van Hoeck
Res:Jeroen Rogiers/Jan Van Der Jeugt