Ploegfoto
Spelerskern
Trainers & afgevaardigden
Kalender & uitslagen & verslagen
Klassement
Gele & rode kaarten
replica rolex
Doelschutters
Adressen & sites tegenstanders
Voorbereiding & beker
Stage Blankenberge

Archief Sparta Buggenhout


Archief 2012 - 2013
Archief 2011 - 2012
Archief 2010 - 2011
Archief 2009 - 2010
Archief 2008 - 2009
rolex replica
cartier replica

04/04/2010 : Sparta Waasmunster - Sparta B : 1 - 1


De winnaar van deze wedstrijd op Paaszondag tussen de twee Sparta's is zo goed als zeker gered ; dit leidt tot een vrij zenuwachtig begin van de match. Sparta B lijkt iets vinniger en technisch beter maar verder dan een kopbal voorlangs van Joran op corner komen we niet. Integendeel, op het halfuur komen we op achterstand : een aanval in drie passes wordt aan de tweede paal binnengetikt. Na deze goal bakken we er niets meer van : 1-0 aan de koffie.

Terwijl Cancellara onzen Tom achterlaat op de muur, valt een kopbal van de thuisploeg op de lat. Gelukkig, want een tweede goal was waarschijnlijk beslissend geweest. Nu blijven we in de match, maar dreigen doen we nu ook weer niet. Toch komen we halfweg de tweede helft langszij : een voorzet van David naar de tweede paal en daar wordt Joran gehinderd door een thuisverdediger : een lichte strafschop die zorgt voor protest bij de thuisploeg : David blijft echter cool en schiet zuiver binnen. Het laatste kwart van de match wordt plots aangenaam : beide ploegen gaan nog voor de zege, krijgen ook nog kansen en Sparta W ziet nog een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel : het blijft bij een billijk gelijkspel : 1-1.


De ploeg : Bert Peelman-Steven Vercammen--Kristof Huyck-Koen Baetens-Gaya Van Boven-Christophe De Weirdt-Levi Sarens (75' Kevin Bosman)-Joran De Waegeneer-Joni Sarens-David verhulst-Siemen Verhaegen (68' Lieven Geeroms) - Niet gespeeld : Gilles Rombouts

Doelpunten : 30' 1-0 Andries - 69' 1-1 Verhulst (p)