Ploegfoto
Spelerskern
Trainers & afgevaardigden
Kalender & uitslagen & verslagen
Klassement
Gele & rode kaarten
replica rolex
Doelschutters
Adressen & sites tegenstanders
Voorbereiding & beker
Stage Blankenberge

Archief Sparta Buggenhout


Archief 2012 - 2013
Archief 2011 - 2012
Archief 2010 - 2011
Archief 2009 - 2010
Archief 2008 - 2009
rolex replica
cartier replica

27/02/2010 : Kieldrecht - Sparta : 4 - 1


De wedstrijd op Kieldrecht wordt traditioneel elk jaar op zaterdagavond gespeeld. De supporters hadden ook een bus ingelegd voor zij die de wedstrijd wilden meemaken vanop de eerste rij.

De match zelf begint niet slecht voor ons, want meestal hebben we het moeilijk op het kunstgrasveld. De twee ploegen houden mekaar wat in evenwicht kwa balbezit, maar veel gevaar brengt dit niet met zich mee. Tot op de negentiende minuut, dan valt een voorzet van de tegenstrever op de kleine backlijn en zonder veel tegenstand kan pocketspits Selle binnentrappen. Wij zijn zeker niet aangeslagen en voetballen algauw een paar kansen bij mekaar. Joni zet zich door op links, legt de bal achteruit tot bij zijn broer, maar deze devieert het leer langs de verkeerde kant van de paal. Gaya duikt de zestien in en kan niet aanleggen omdat de controle iets te lang duurt. Een center vanop rechts zondert Joni af schuin voor de keeper , doch zijn kopbal gaat over. Op de veertigste minuut krijgt Joeri de bal aangespeeld in de zestien. Hij kapt heerlijk zijn man uit en trapt al evenmooi binnen in de linkerbenedenhoek. Verdiend 1-1.

De tweede helft is vijf minuten oud als een flankspeler van Kieldrecht zich te gemakkelijk kan doorzetten en de bal voor doel gooit. In de zestien wordt te slap verdedigd en Lockefeir kan voor de neus van onze verdediging binnenkoppen: 2-1. Ook nu reageren wij direct en Joran komt alleen voor de doelman, maar ook deze kans gaat jammer genoeg niet binnen. Twee minuten later gebeurt langs de andere kant het onvermijdelijke en opnieuw Selle kan profiteren van een aarzeling in de verdediging. Als je weet dat de thuisploeg bijna geen steken laat vallen op hun eigen terrein weet je dat het zeer moeilijk wordt om hier nog iets te rapen. Ze controleren vanaf dan rustig de wedstrijd en komen zelfs nog een vierde keer tot scoren.

Conclusie is een beetje dezelfde als elke week. Hier zat meer in. Wij moeten kwa spel niet onderdoen voor gelijk welke tegenstrever. Effecientie en omzetten van kansen bepalen echter het resultaat van een voetbalmatch.
We hebben nog zeven wedstrijden om de redding tot stand te brengen en we zijn er nog altijd rotsvast van overtuigd dat onze jongens dit tot een goed einde gaan brengen.

De ploeg:Bert Peelman-Steven Vercammen-Geoffrey De Wolf-Kristof Huyck-Baetens Koen-Frederic Genijn(75min Verhulst David)-Gaya Van Boven-Saerens Levi-Van Hoeck Joeri-Ruben Verhaegen(15min Joran De Waegeneer)-Saerens Joni(60min Siemen Verhaegen)Niet gespeeld:Gilles Rombouts