Ploegfoto
Spelerskern
Trainers & afgevaardigden
Kalender & uitslagen & verslagen
Klassement
Gele & rode kaarten
replica rolex
Doelschutters
Adressen & sites tegenstanders
Voorbereiding & beker
Stage Blankenberge

Archief Sparta Buggenhout


Archief 2012 - 2013
Archief 2011 - 2012
Archief 2010 - 2011
Archief 2009 - 2010
Archief 2008 - 2009
rolex replica
cartier replica

31/01/2010 : Sparta - Doorslaar : 2 - 1


Terwijl op het WK veldrijden Zdenek Stybar de Belgen uit de wielen rijdt, wordt de partij tussen Sparta en Doorslaar op gang gefloten. Zij die toch nog in de goede afloop geloven in de koers, missen meteen ook de eerste goal van Sparta....

Want we scoren inderdaad vroeg, in de 7e minuut is het al raak : Joeri speelt de bal centraal door naar Ruben ; vele spelers denken aan buitenspel maar de vlag van de lijnrechter blijft replica watches beneden. Ruben lobt de bal over de doelman en kan simpel binnentikken, van een droomstart gesproken. Doorslaar reageert vrij snel : in de 13e minuut kan Bert een schot vanop rechts maar net met de hand redden want de bezoekende topscorer Vervaet stond al klaar om binnen te tikken. De gelijkmaker komt er enige minuten later toch door Kevin De Block, net ingevallen trouwens. Op het half uur zijn de bezoekers opnieuw gevaarlijk met een 'rare' vrije trap ; Bert redt nu zowaar met de voet. Het einde van de eerste helft verloopt in het voordeel van Sparta. Ruben kan echter niet profiteren van een te korte terugspeelbal en net voor rust bedient Kristof Joni maar deze besluit voor te zetten, zelf afwerken was wellicht een betere optie. We gaan met een gelijke stand de rust in.

Het eerste wapenfeit in de 2e helft is een mooie vrijschop van Joeri, de redding mag er ook zijn. Dit is wel het sein voor Doorslaar om door te gaan drukken, een 20 tal minuten moet Sparta het spel ondergaan. Echt veel kansen levert dit nu ook weer niet op. Sparta is wel gevaarlijk op de counter en in de 70e minuut bedient Joeri op het ideale moment Ruben en onze gelegenheidsspits schuift binnen. Op karakter kan Sparta deze 2-1 voorsprong vasthouden al wordt het nog een tweetal keer zeer warm : een vrije trap van Vervaet gaat rakelings naast en in de laatste minuut trillen onze netten...gelukkig via het zijnet.

Mooie overwinning en drie gouden punten in onze strijd om het behoud. Volgende week is het weer zover : d