Ploegfoto
Spelerskern
Trainers & afgevaardigden
Kalender & uitslagen & verslagen
Klassement
Gele & rode kaarten
replica rolex
Doelschutters
Adressen & sites tegenstanders
Voorbereiding & beker
Stage Blankenberge

Archief Sparta Buggenhout


Archief 2012 - 2013
Archief 2011 - 2012
Archief 2010 - 2011
Archief 2009 - 2010
Archief 2008 - 2009
rolex replica
cartier replica

17/01/2010 : Sparta - VK Hamme 0 - 4


De sneeuw op ons terrein was net op tijd weggesmolten replica watches om VK Hamme te ontvangen. Onze tegenstander van vandaag is aan een verbazend sterk seizoen bezig wat resulteert in een tweede plaats achter Sinaai. Zou Sparta zijn sterke reeks tegen deze ploeg kunnen verderzetten ?

Na een korte studieronde van een kleine 10 minuten komt de partij aardig op gang. Een knappe volley van Ruben wordt al even knap gered door de bezoekende doelman. Aan de overkant mag Jurgen Rooms een vrijschop nemen : via de vingertoppen van Bert en de lat gaat de bal over. Sparta is minstens de evenknie van de paars-witten en ook Ken krijgt een mooie kans : bal aannemen, draaien en schieten maar ook deze poging wordt gered. En dan wordt de wedstrijd op minder dan tien minuten tijd gespeeld : door te laks verdedigen en enkele misverstanden staat het in de 21e minuut 0-3. Onbegrijpelijk. Sparta kan nu enkel nog hopen op een tegengoal voor rust maar we komen niet meer aan goed spel en kansen toe.

We zien dan ook een overbodige tweede helft. Net voor het uur krijgt Hamme ook nog een strafschop. Bert kan deze stoppen. Net daarna wordt het toch 0-4. Sparta geraakt niet meer aan een eerredder en Hamme vindt het stilaan welletjes en maakt rustig de 90 minuten vol.

Volgende week staat alweer een moeilijke wedstrijd op het programma voor onze jongens want dan trekken we naar de fiere leider : Sinaai.Sparta : Bert Peelman, Ruben Verhaegen, Kristof Huyck, Geoffrey De Wolf, Gaya Van Boven, Jurgen Goossens, Joeri Van Hoeck (52' Joran De Waegeneer, Siemen Verhaegen (65' Lieven Geeroms), Frederic Genijn (52' Koen Baetens), David Verhulst, Ken Bellon - (speelde niet : Matthias Gerinckx)

Doelpunten : 14' 0-1 : Van Puyvelde - 18' 0-2 : Van Puyenbroeck - 21' 0-3 : Van Puyenbroeck - 60' 0-4 : De Meester