Ploegfoto
Spelerskern
Trainers & afgevaardigden
Kalender & uitslagen & verslagen
Klassement
Gele & rode kaarten
replica rolex
Doelschutters
Adressen & sites tegenstanders
Voorbereiding & beker
Stage Blankenberge

Archief Sparta Buggenhout


Archief 2012 - 2013
Archief 2011 - 2012
Archief 2010 - 2011
Archief 2009 - 2010
Archief 2008 - 2009
rolex replica
cartier replica

29/11/2009 : Stekene Sp - Sparta : 1 - 1


Sparta neemt van meet af aan de match in handen en krijgt in de eerste 10 minuten twee kansen : Kevin probeert met een verre, rechtstreekse vrijschop de lokale doelman te verrassen maar slaagt daar niet in ; Ken doet het met een achterwaartse kopbal maar dit keer heeft de doelman een nog knappere redding in huis. Daarna gaat het spel goed over en weer maar Sparta is meer gedreven en duidelijk ook technisch de betere ploeg. Reeds diep in de eerste helft vindt Gaya op rechts David wiens voorzet bij Levi belandt maar deze zijn schot wordt afgeblokt ; de herneming van Siemen gaat via een lokaal been naast. Net voor rust steekt ook de thuisploeg even de neus aan het venster, een diepe bal op links in de rug van Kevin wordt gelukkig voorlangs geschoten : geen goals aan de rust.

Sparta neemt een verschroeiende start in de tweede periode en speelt zijn 20 beste minuten van het seizoen. Meteen krijgen we een unieke kans : mooie voorzet van David maar Ken kopt aan de eerste paal net naast (of buitenkant paal, niet te zien vanaf de tribune...) Sparta drukt nu door en de thuisploeg komt er niet meer aan te pas. Joeri dribbelt zich tot aan de achterlijn, maar Siemen en Ken kunnen niet besluiten. Daarna een knappe combinatie Siemen-Ken-Siemen maar ook nu gaat de bal net naast. In de 57e minuut lukt het dan toch wanneer Levi foutief wordt gepakt in de zestien en op aangeven van de lijnsman gaat de bal op de stip : een kolfje naar de hand van Kevin en eindelijk staan we voor. Maar vrij snel na onze goal kantelt de wedstrijd en komt de thuisploeg nu plots opzetten : al snel slikken we een te simpele, domme tegengoal op corner. In het laatste gedeelte van de wedstrijd blijven beide ploegen er voor gaan : Ken stuit na vrijschop van Kevin nogmaals op de doelman ; Stekene treft ook nog de binnenkant van de paal. Scoren lukt voor geen van beide ploegen meer : eindstand 1-1.

We vallen wellicht in herhaling maar ook deze match hadden we kunnen en moeten winnen ; nog maar eens werd duidelijk dat het verschil tussen plaats 5 en 15 in deze reeks zeer miniem is. Zondag ontvangen we WB ST Niklaas, een regelrechte degradatietopper.Sparta : Bert Peelman, Levi Sarens, Kristof Huyck, Kevin Bosman (74' Geoffrey De Wolf), Gaya Van Boven, Jurgen Goossens, Joeri Van Hoeck, Siemen Verhaegen (80' Frederic Genijn), Joran De Waegeneer (68' Lieven Geeroms), David Verhulst, Ken Bellon - (speelde niet : Matthias Gerinckx)

Doelpunten : 57' 0-1 : Bosman (p) - 65' 1-1