Ploegfoto
Spelerskern
Trainers & afgevaardigden
Kalender & uitslagen & verslagen
Klassement
Gele & rode kaarten
replica rolex
Doelschutters
Adressen & sites tegenstanders
Voorbereiding & beker
Stage Blankenberge

Archief Sparta Buggenhout


Archief 2012 - 2013
Archief 2011 - 2012
Archief 2010 - 2011
Archief 2009 - 2010
Archief 2008 - 2009
rolex replica
cartier replica

25/10/2009 : Sparta - Kieldrecht : 0 - 0Voor de belangrijke thuiswedstrijd tegen Kieldrecht heeft Guy Vermoesen twee wijzigingen in petto : Koen Baetens en Levi Sarens komen in de ploeg na lange afwezigheid ; voor Levi is het de eerste basisplaats dit seizoen. Kieldrecht staat vooral gekend als een typische thuisploeg : benieuwd wat ze in hun mars hebben op echt gras...

In het eerste kwartier treffen beide ploegen het doelhout. Voor Sparta gebeurt dit al na 6 minuten : Koen zwiept de bal voor vanop zijn rechtse flank, Siemen legt de bal af met het hoofd maar het schot van Levi treft de dwarsligger. Nog geen 10 minuten later schiet een bezoeker schuin op doel : nu komt Sparta goed weg want de bal belandt op de kruising. Veel meer is er in de rest van de eerste helft niet te zien : beide ploegen leggen weinig mooie combinaties op de mat, misverstanden alom, het niveau zakt met de minuut. Wanneer al menig supporter misnoegd de kantine heeft opgezocht komt Sparta toch nog aan een aantal kansjes maar Joran komt net te laat op een doorsteekbal van Joni en diezelfde Joni ziet een kopbal op voorzet van David overvliegen.

De eerste kans na rust is opnieuw voor de Leybo-boys : Joni bedient zijn broer Levi maar het schot wordt zonder veel moeite weggeslagen door de bezoekende doelman. Sparta probeert nu wel de wedstrijd naar zich toe te trekken maar zeer lang duurt dit overwicht niet. De match kabbelt rustig verder ; meer dan een paar halve kansen en enkele dubieuze (penalty) gevallen krijgen we niet te zien. Uiteindelijk is de beste kans nog voor Kieldrecht : 3 minuten voor tijd moet Bert een lage schuiver lossen ; de rebound wordt door Kevin van de lijn gehaald. Het blijft bij een scoreloos gelijkspel.

Met deze derde 0-0 in vier wedstrijden zakken we naar de laatste plaats in de stand. Het lijkt iedereen duidelijk waar het schoentje wringt...Misschien lukt het scoren wel op een feestdag, zondag in De Klinge...Sparta : Bert Peelman, Jurgen Goossens, Gaya Van Boven, Levi Sarens (82' Frederic Genijn), Kevin Bosman, Kristof Huyck, David Verhulst, Joran De Waegeneer (66' Ruben Verhaegen), Siemen Verhaegen, Joeri Van Hoeck, Koen Baetens (36' Joni Sarens) - (speelde niet : Matthias Gerinckx)


Doelpunten : geen