Ploegfoto
Spelerskern
Trainers & afgevaardigden
Kalender & uitslagen & verslagen
Klassement
Gele & rode kaarten
replica rolex
Doelschutters
Adressen & sites tegenstanders
Voorbereiding & beker
Stage Blankenberge

Archief Sparta Buggenhout


Archief 2012 - 2013
Archief 2011 - 2012
Archief 2010 - 2011
Archief 2009 - 2010
Archief 2008 - 2009
rolex replica
cartier replica

04/10/2009 : Doorslaar - Sparta : 0 - 0Na de deugddoende overwinning van vorige week tegen Sinaai proberen we vandaag iets te rapen op het veld van Doorslaar. Deze ploeg heeft in haar vorige twee thuismatchen al acht keer raak getroffen, dus zijn we gewaarschuwd over hun trefkracht. Wij moeten noodgedwongen de winnende ploeg van vorige week op drie plaatsen wijzigen. Matti vervangt de geschorste Bert, Jan en Frederic komen in de ploeg voor de zieke Kevin en de gekwetste Koen.

Het moet gezegd dat er weinig van te merken is, want wij nemen een aardige start. De eerste tien minuten zijn gelijk opgaand en buiten een schot van Joeri, net over en een schot van lokale spits Vervaet,is er weinig doelgevaar. Op het kwartier noteren we een mooie aanval van Sparta op links. De voor de gelegenheid op links acterende David loopt op zijn gekende manier de flank af en zijn goeie voorzet wordt door onze aanvallers gemist. Enkele minuten later kopt Ruben een vrije trap van Joeri net naast. Doorslaar reageert met een actie van De Tollenaere die vanop de flank naar binnen komt en vanop de zestien mooi in de hoek trapt waar de secure Matti perfect plat gaat. Op het moment dat Joni even gekwetst langs de lijn staat, profiteren de gastheren bijna van hun numerieke meerderheid om weeral via De Tollenaere te dreigen, maar zijn schot gaat net over. Doorslaar komt nu beter in de wedstrijd en alweer De Tollenaere komt schuin voor Matti, na slecht uitverdedigen, maar Jurgen kan de meubelen redden. Vijf minuten voor de rust wordt nog een mooie aanval van de thuisploeg terecht afgevlagd voor buitenspel. Juist voor de koffie noteren we nog een kansje voor Siemen die de verdediging onder druk zet, maar doelman Van Brussel trapt de bal op onze snelle spits.Spijtig genoeg voor ons rolt de bal weg van het doel en weg kans.

Net na de rust moeten we, alweer noodgedwongen, Joni vervangen door de wederoptredende Gaya. De thuisploeg is een paar keer dreigend op hoekschoppen, maar botst steeds op een goeie Matti. Na een kwartier in de tweede helft krijgt Sparta de kans van de wedstrijd. Op een tegenaanval komen Joeri en Joran plots tegen