Ploegfoto
Spelerskern
Trainers & afgevaardigden
Kalender & uitslagen & verslagen
Klassement
Gele & rode kaarten
replica rolex
Doelschutters
Adressen & sites tegenstanders
Voorbereiding & beker
Stage Blankenberge

Archief Sparta Buggenhout


Archief 2012 - 2013
Archief 2011 - 2012
Archief 2010 - 2011
Archief 2009 - 2010
Archief 2008 - 2009
rolex replica
cartier replica

13/9/2009 : Sparta B - Sparta Waasmunster : 2 - 2


Vandaag staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen Sparta Waasmunster op het programma. Deze ploeg haalde 1 punt op 6 ; de ideale tegenstander om de nul van de tabellen te vegen ?

Slechte start van Sparta B want na 4 minuten staan we al achter : een te korte terugspeelbal van Kristof wordt onderschept door Lambert Schack die Bert omspeelt en simpel kan scoren. De onzen lijken aangeslagen en geraken niet vanonder de druk uit. De bezoekers zijn vinniger en tikken ons bij wijlen van het kastje naar de muur. Na het doelpunt noteren we nog 6 open doelkansen maar gelukkig voor ons worden die allemaal de nek omgewrongen ; 4 minuten voor rust wordt de score uiteindelijk toch verdubbeld : 0-2 bij de rust na een dramatische eerste helft.

Veel lawaai in de Buggenhoutse kleedkamer tijdens de rust en dat lijkt effect te hebben ook : meteen in de tweede helft krijgen we zowaar een kans(je) : Joeri draait de bal met links net over de kruising. Sparta begint nu plots toch beter te spelen en toont nu wel de juiste mentaliteit. De aansluitingstreffer valt rond het uur : Ruben kopt een hoekschop van Joeri binnen aan de eerste paal. Sparta B voelt dat er meer inzit en gaat door op zijn elan al blijft het wel opletten voor de gevaarlijke counters. Ruben haalt nog eens mooi de achterlijn maar kan niemand in schietpositie brengen en een nieuwe kopbal van Ruben na hoekschop treft Joran die de bal ongelukkig afstopt...Toch komen we snel nadien gelijk : mooie actie van Joni op links en zijn strakke voorzet wordt door Siemen proper afgewerkt. Erop en erover hopen we dan, maar de score verandert niet meer : licht overwicht voor de onzen in het laatste kwartier maar echt uitgespeelde kansen komen er niet meer.

Ons eerste punt is hiermee binnen na een degelijke tweede helft, doch indien de bezoekers iets meer afwerken was de tweede helft overbodig geweest. Stof tot discussie alleszins...Sparta : Bert Peelman, Jurgen Goossens, Steven Vercammen (60' Joni Sarens), Kristof Huyck, David Verhulst, Kevin Bosman, Koen Baetens, Joran De Waegeneer (83' Frederic Genijn), Ruben Verhaegen, Siemen Verhaegen, Joeri Van Hoeck (speelden niet : Jan Van Der Jeught en Matthias Gerinckx)

Doelpunten : 4' 0-1 : Schack - 41' 0-2 : Andries - 61' 1-2 : Ruben Verhaegen - 75' 2-2 : Siemen Verhaegen