Ploegfoto
Spelerskern
Trainers & afgevaardigden
Kalender & uitslagen & verslagen
Klassement
Gele & rode kaarten
replica rolex
Doelschutters
Adressen & sites tegenstanders
Voorbereiding & beker
Stage Blankenberge

Archief Sparta Buggenhout


Archief 2012 - 2013
Archief 2011 - 2012
Archief 2010 - 2011
Archief 2009 - 2010
Archief 2008 - 2009
rolex replica
cartier replica

6/9/2009 : Verrebroek - Sparta : 4 - 2


Vandaag staat de verre verplaatsing naar Verrebroek op het programma : een wedstrijd die de laatste jaren steeds garant stond voor spektakel en tal van doelpunten ; benieuwd hoe dit vandaag zou aflopen.

Sparta kent een vrij moeilijke start en moet het iniatief aan de thuisploeg laten ; in de 7e minuut moet Jurgen al een noodgreep toepassen, gelukkig slechts bestraft met geel. Sparta herstelt rond het kwartier het evenwicht en komt beter in zijn spel ; doch de kansen vallen nu wel aan de overkant : op 5 minuten tijd komt er drie keer een lokale aanvaller alleen voor ons doel te staan : de eerste keer lobt men over, de tweede kans wordt pal op Bert besloten en de derde maal worden we gered door het doelhout. Tien minuten voor tijd krijgt ook Sparta een eerste grote kans : Siemen kan vooraan de bal onderscheppen maar hij geraakt net niet voorbij de laatste verdediger.
Drie minuten voor de rust kan de thuisploeg dan toch de score openen via hun spits Verschueren terwijl onze jongens meer aan buitenspel dachten. Gelukkig kunnen we net voor rust gelijkstellen : Siemen komt met een beetje geluk uit de kluts in balbezit en kan koel afwerken : 1-1 bij de koffie.

Sparta neemt een sterke start in de tweede helft, is meestal in de aanval en laat de thuisploeg achter de bal hollen. Er komen enkele kansen en een doelpunt kan niet lang uitblijven : na een vrijschop van Kevin wordt Siemen onderuit gehaald door de thuisdoelman en Kevin schiet de logische penalty hoog binnen.
Sparta op rozen en op weg naar de zege denken we dan...Niet is echter minder waar : in het laatste half uur slikken we op onbegrijpelijke manier nog 3 doelpunten en na rood voor Steven en Bert eindigen we de macht met negen.

Door deze nederlaag staan we onderaan met een 0 op 6. Volgende week ontvangen we Sparta Waasmunster : punten pakken is de boodschap.

Sparta : Bert Peelman, Jurgen Goossens, Steven Vercammen, Kristof Huyck, David Verhulst, Kevin Bosman, Joni Sarens (67' Roald Willems), Koen Baetens (73' Joran De Waegeneer) , Ruben Verhaegen, Siemen Verhaegen (80 ' Matthias Gerinckx), Joeri Van Hoeck (speelde niet : Jan Van Der Jeught)

Doelpunten : 42' 1-0 : Verschueren - 44' 1-1 : S Verhaegen - 54' 1-2 : Bosman (pen)- 62' 2-2 : Goossens (ed) - 77' 3-2 : Piessens - 80' 4-2 : Piessens (pen)